Doneren! Inschrijven

De Kids Swim

De Kids Swim

Houd je van zwemmen, ben je tussen de 10 en 15 jaar en heb je zwemdiploma’s A en B?
Meld je dan aan! Samen met je vader of moeder (of een andere begeleider van 18 jaar of ouder) zwem je een afstand tot 750 meter met ons door de Groningse grachten en haal je zoveel mogelijk geld op voor het goede doel: het UMCG Kanker Researchfonds.

De start van de Kids Swim is tegelijk met de City Swim op zaterdag 31 augustus. Deelnemers aan de Kids Swim starten halverwege het parcours van de City Swim bij de Herebrug.

Kids Swim deelnemers zamelen minimaal 50 euro in voor het UMCG Kanker Researchfonds!

Je finisht samen met de City Swim & de Swim Challenge deelnemers in de Oosterhaven. Daar wordt om 20:00 uur het eindbedrag bekend gemaakt!

Ranomi Kromowidjojo

Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo is ambassadeur van de Kids Swim. Zij laat het volgende weten over de Kids Swim:

“Goede voorbereiding is het halve werk. Afstanden van 750 meter zwem je niet zomaar even. Daarbij zwem je niet in rustig zwembadwater, maar in de vrije natuur. Je hebt te maken met stromingen en wisselende temperaturen. Denk dus na over je zwemkledij en ga van te voren zéker een paar keer oefenen. Veel succes in ieder geval en tot gauw!”

 

 

Er is dit jaar al door 8341 mensen voor in
totaal 214.075,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen