Doneren! Inschrijven
Terug naar nieuwsoverzicht
Swim challenge

Alle deelnemers te volgen via Locatie radar!

Alle deelnemende teams kunnen op 31 augustus gebruik maken van de Locatieradar app die helemaal op de Groningen Swim Challenge is toegesneden.    

Oprichter Marco Dol vertelt:

“Het idee voor het ontwikkelen van de Locatieradar app is ontstaan tijdens de voorbereidingen van de Groningen Swim Challenge 2017. Team deWil wilde hun sponsoren graag live betrekken bij de zwemmers van het team. We zijn met deze wens aan de slag gegaan en tijdens de Groningen Swim Challenge van 2017 is het prototype van Locatieradar voor het eerst gebruikt. De reacties van de sponsoren waren direct erg positief. Dit heeft ons gemotiveerd de app verder te ontwikkelen zodat de app door meerdere teams gebruikt kon worden. Dat is gelukt! We zijn super trots dat de app nu voor iedereen gratis beschikbaar is. We proberen zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de Groningen Swim Challenge en zo een bijdrage te leveren aan het streven naar een wereld zonder kanker!”

Wat doet Locatieradar?

Locatieradar app toont waar je bent, welk traject je hebt afgelegd en welke route je nog voor de boeg hebt.

Het is een geweldige ervaring om deel te nemen aan de Groningen Swim Challenge, een ervaring die je graag deelt met anderen. Via Locatieradar betrek je jouw supporters en sponsoren live bij jouw Swim Challenge! Door jouw kaart en foto’s te delen met je supporters en sponsoren weten zij precies waar je bent. Via jouw kaart kunnen zij een mooi plekje langs de route zoeken want ze zien precies waar en wanneer jij passeert. Zo wordt jouw beleving een gedeelde beleving!

Locatieradar steunt het UMCG Kanker Researchfonds via de Groningen Swim Challenge door de app gratis aan te bieden aan alle deelnemers.

Download de app of ga naar de website

Je kan ook direct de uitgebreide handleiding bekijken! 

Organisatie maakt teams aan

Alle deelnemende teams krijgen vanuit de Swim Challenge organisatie een account met het verzoek deze op de dag zelf te aan te zetten. Zo kan de organisatie de zwemmers volgen, de snelheden monitoren, en in  één oogopslag het hele deelnemersveld zichtbaar maken!

De accounts worden eind augustus verstrekt aan de teamcaptains.

Meer nieuws lezen?

City swim Swim challenge

Prachtige editie Groningen Swim Challenge op laatste zomerdag

3 september 2019
City swim Kids Swim Swim challenge

Gevonden voorwerpen

2 september 2019
Swim challenge

Volg alle teams live!

29 augustus 2019

Er is dit jaar al door 8329 mensen voor in
totaal 213.390,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2019 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen