Doneren!

Over ons

Groningen Swim Challenge

De stichting Groningen Swim Challenge organiseert elk jaar een zwemestafette van Zoutkamp tot Groningen. Dwars door het Reitdiep, dus met recht een uitdaging of challenge. Deelnemers gaan niet alleen de sportieve uitdaging aan, maar halen ook minimaal 300 euro per persoon op voor het goede doel, namelijk het UMCG Kanker Researchfonds.

In 2017 zal de vierde editie van de Swim Challenge wederom in Zoutkamp starten. Onder begeleiding van boten met vrijwilligers, coaches en schippers zullen honderd deelnemers in estafettevorm de ruim 33 kilometer tot de Oosterhaven in Groningen zwemmend volbrengen. In praktijk zwemt iedere zwemmer ongeveer acht kilometer.

De Swim Challenge van 2017  zal de grootste en meest diverse editie van de Swim Challenge tot nu toe worden. Naast de estafette zwemtocht van Zoutkamp naar de binnenstad van Groningen  worden de City Swim en Heel Groningen Zwemt voor de tweede maal georganiseerd. Met de toevoeging van de Kids Swim zullen nóg meer mensen worden betrokken bij de uiteindelijke opzet van de stichting: zwemmen voor het goede doel!

Er is dit jaar al door 5025 mensen voor in
totaal 143629.20 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Buitensingel 156, 9883 SM Oldehove | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2017 Stichting Groningen Swim Challenge | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen