Doneren!

Organisatie

Twee vrienden, Manfred Ridderbos en Neal Haan, hadden in 2014 een wens om een jaarlijks sportevenement te organiseren in Groningen. Het sportevenement moest voor de deelnemers een echte uitdaging zijn, waarbij deze zowel fysiek als mentaal flink zouden worden uitgedaagd. Er werd voor een sportevenement gekozen wat uniek is in zijn soort. De Groningen Swim Challenge. Al zwemmend van Zoutkamp naar het hart van de stad Groningen.

Een evenement waarbij geld inzamelen voor het goede doel net zo belangrijk is als het sportieve aspect. Iedere zwemmer haalt namelijk een aanzienlijk bedrag op voor het goede doel. Maanden van tevoren al bezig zijn met de tocht, maar evenzo nadenken over hoe je als zwemmer zoveel mogelijk geld binnenhaalt. Alles doen om de tocht te voltooien, alles doen om ervoor te zorgen dat kanker ooit minder vernietigend is dan nu.De Swim Challenge was bij de eerste editie in 2014 al een doorslaand succes en is de afgelopen twee edities elk jaar weer groter geworden. 2017 zal nu weer een nieuw hoogtepunt worden.

Om het geheel van evenementen goed te kunnen coördineren werd op 12 maart van 2015 de Stichting Groningen Swim Challenge opgericht.

De Stichting

De Stichting Groningen Swim Challenge is een ideële organisatie en als zodanig geregistreerd bij de Groningse Kamer van Koophandel. Daarmee zijn giften aan de stichting aftrekbaar.

Bankgegevens:
IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48
BIC Code INGBNL2A
RSIN nummer: 854990033

Bestuur:  

Neal Haan, voorzitter
M. neal_haan@hotmail.com

Jeroen Vogel, penningmeester
M. jeroenhvogel@gmail.com

Boike Teunissen, Secretaris en aanspreekpunt Media
M. teunissen.boike@gmail.com

Carin Lommerts  bestuurslid en aanspreekpunt Heel Groningen Zwemt
M. carinlommerts@hotmail.com

Yannick Abrahams, bestuurslid en aanspreekpunt Groningen City Swim
M. yfabrahams@hotmail.com

Brigitte van Gessel, bestuurslid en aanspreekpunt Sponsoring.
M. brigittevangessel@gmail.com

Er is dit jaar al door 5025 mensen voor in
totaal 143629.20 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Buitensingel 156, 9883 SM Oldehove | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2017 Stichting Groningen Swim Challenge | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen