Doneren!

Heel Groningen zwemt

De Groningen Swim Challenge is meer dan alleen een eendaags zwemevenement. ‘Heel Groningen Zwemt’ gaat samenwerkingsverbanden aan met Groningse zwembaden en basisscholen.  De zwembaden en scholen organiseren hierbij ieder op hun eigen manier activiteiten om enerzijds bij zoveel mogelijk doelgroepen in de hele regio het zwemmen te stimuleren en anderzijds geld op te halen voor het goede doel.

Tal van zwembaden uit de provincie zijn actief betrokken bij ‘Heel Groningen Zwemt’. Voorbeelden van activiteiten zijn: het organiseren van een zwemvierdaagse in het teken van de Groningen Swim Challenge, kinderen een speciale ‘Groningen Swim Challenge’-zwemles aanbieden of het mogelijk maken van sponsorzwemmen voor omringende basisscholen.

Bewegen en geld ophalen zijn echter niet de enige doelstellingen. Het afgelopen jaar heeft het UMCG  een educatief programma verzorgd voor basisschoolleerlingen waarbij leerlingen wordt uitgelegd wat kankeronderzoek bij het UMCG inhoudt.  Leerlingen konden een kijkje nemen in het laboratorium waarvoor zij zelf geld bijeen hadden gezwommen. Voor de allerkleinsten kwam een dokter op school om een en ander te vertellen over het ziekenhuis.

Met “Heel Groningen Zwemt” laten wij zien dat sporten en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan.

Het sociaal kanaal

Zwemmen voor GOUD: team LBGT uit Groningen doet het. Met een eigen team doen zij aankomende zaterdag mee aan de City Swim! Steun jij Rudi Boer, Teun Zijp, Gert Luttje en Peter Musschenga? Doneer dan via hun persoonlijke pagina's en/of kom zaterdag naar hartje Groningen om het viertal aan te moedigen.

Meer weten over dit gezelschap? Ga naar:

- www.facebook.com/ZwemGoud/;
- www.zwemgoud.nl/
- www.lgbtgroningen.nl/!

#ZwemGoud
#TeamLBGT
... Lees meerLees minder

Via onze social media kanalen delen we graag met welke sponsoren de Swim Challenge te maken heeft. Ditmaal extra aandacht voor Daltec en Foto Sipkes.

Daltec Automatisering uit Groningen is opgericht in 1996, heeft 9 medewerkers en inmiddels meer dan 600 klanten. De missie van Daltec is het allround automatiseren van haar klanten, wat voor klant dit ook betreft. Als trouwe sponsor van de Swim Challenge zorgt Daltec ook deze editie weer voor handdoeken voor zwemmers die net de finish hebben weten te behalen.

Foto Sipkes uit de Poelestraat is welhaast een begrip in Groningen en omstreken. De specialist in onder meer digitale camera’s, objectieven en diverse accessoires ondersteunt zaterdag een aantal fotograven door onder andere grote lenzen en diverse andere (foto)apparatuur aan de te leveren.

Bedankt!

#FotoSipkes
#DaltecAutomatisering
#Sponsoring
#NogDrieNachtjesSlapen
... Lees meerLees minder

En ja hoor!

Ze zullen er weer staan bij de finish. Meerdere hottubs wachten de deelnemers van de City Swim en Swim Challenge op.

Zwemmers die zich zaterdag helemaal vereenzelvigd hebben met het water hoeven dus niet direct naar huis. Gewoon rechtstreeks van de Groningse gracht naar een heerlijke hottub.

Mede mogelijk gemaakt door www.hottubverhuur.nl/
... Lees meerLees minder

Zowel schippers als zwemmers zullen na een hele dag op het water goed hongerig zijn.

Gelukkig is Catering Teuben maatschappelijk partner van de Groningen Swim Challenge. Zij zorgen bij de finish voor meerdere food units. Een heerlijke ouderwetse snackunit en een unit met gezonde broodjes en shakes.

Dus alle soorten honger en trek kunnen bestreden worden dankzij Teuben.
... Lees meerLees minder

€100.000,-! HONDERDDUIZEND EURO!

De magische grens is bereikt. Nu al! Onze dank is onmiskenbaar groot. Zwemmers én donateurs, jullie zijn geweldig.

Tot zaterdag!
... Lees meerLees minder

Er is dit jaar al door 3855 mensen voor in
totaal 109354.53 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Buitensingel 156, 9883 SM Oldehove | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2017 Stichting Groningen Swim Challenge | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen