Doneren!

Heel Groningen zwemt

De Groningen Swim Challenge is meer dan alleen een eendaags zwemevenement. Het doel van het onderdeel Heel Groningen Zwemt is om zoveel mogelijk mensen en kinderen in het zwembad in beweging te krijgen en daarmee geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Researchfonds. 
.
Zwembaden, basisscholen, middelbare scholen en verenigingen organiseren, in samenwerking met Stichting Groningen Swim Challenge, ieder op hun eigen manier bestaande of zelfbedachte activiteiten waarmee al zwemmend geld wordt opgehaald voor het goede doel. Voorbeelden van activiteiten zijn: het organiseren van een zwemvierdaagse in het teken van de Groningen Swim Challenge, een mini Swim Challenge tijdens zwemles, een zwemestafette, sponsorzwemmen, een obstakel run deels in het water of vrij zwemmen in ruil voor een donatie. Van het ommeland, tot het hoge land en de stad Groningen; in de gehele provincie worden zwemacties georganiseerd voor jong en oud. Op de pagina zwemacties staan alle deelnemende organisaties.
.
Fan-tas-tisch dat zoveel initiatieven met succes worden georganiseerd. Wij zijn alle organisatoren en deelnemers van Heel Groningen Zwemt ontzettend dankbaar!
.
Bewegen en geld ophalen zijn echter niet de enige doelstellingen. Het UMCG verzorgt een educatief programma voor scholen waarbij leerlingen wordt uitgelegd wat kankeronderzoek bij het UMCG Kanker Researchfonds inhoudt. Leerlingen kunnen een kijkje nemen in het laboratorium waarvoor zij zelf geld bijeen zwemmen. Of een medewerker van het UMCG komt op school om het een en ander te vertellen over het ziekenhuis.
.
Met Heel Groningen Zwemt willen wij laten zien dat sporten en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan.
.
Meedoen aan een zwemactie van Heel Groningen Zwemt? Meld je dan als deelnemer aan bij de een van de zwemacties. Een zwemactie organiseren? Neem dan contact met ons op via info@groningenswimchallenge.nl.

Het sociaal kanaal

Waterschap Hunze & Aa’s heeft de zwemkwaliteit van zowel het Reitdiep als de Groningse grachten onderzocht. In beide gevallen kreeg het water de stempel “Goede Zwemkwaliteit”.

Alle reden om je aan te melden dus!

In de aanloop naar 25 augustus blijft het waterschap de zwemwaterkwaliteit voor ons in de gaten houden!

Ga snel naar www.groningenswimchallenge.nl/inschrijven
... Lees meerLees minder

Ultra Swim Challenge, 50 kilometer vanuit Lauwersoog!

Bij een bijzondere editie hoort een bijzondere challenge. De Ultra Challenge!

Voor zwemmers die er geen genoeg van kunnen krijgen... Goed getrainde deelnemers kunnen dit jaar de uitdaging aangaan om vanaf Lauwersoog te starten. Zij leggen dan 50 kilometer af richting de finish. Dat gaat ongetwijfeld weer schitterende beelden opleveren...

Meld je aan via www.groningenswimchallenge.nl
... Lees meerLees minder

Meedoen aan het mooiste zwemevenement van 2018?
Inschrijven is vanaf NU mogelijk!

Nieuw dit jaar is dat de teamcaptain een team account aanmaakt waarna het team zijn eigen teampagina beheert op de Groningen Swim Challenge site!

Updaten van foto’s, quotes en motivatie is nu nog makkelijker! Daarnaast kunnen leden volop hun donatieknop en verhaal delen op Social Media. Ideaal om de opbrengst van je team te verhogen!

Meld je snel aan! Teams die zelf volgboten verzorgen zijn verzekerd van deelname. Voor overige teams geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Twijfel niet, ga naar www.groningenswimchallenge.nl en doe mee!
... Lees meerLees minder

Wat was het weer een schitterend evenement afgelopen jaar! Wat een prestaties, wat een mensen, en oh man... wát een bedrag hebben we opgehaald!

Nog maar een paar dagen, dan gaat de inschrijving voor alweer de 5e Groningen Swim Challenge open. Jij doet toch ook mee op 25/08/2018?
... Lees meerLees minder

Op deze prachtige nazomerdag nog even terug naar 26 augustus. Nagenieten met de aftermovie.

Mede mogelijk gemaakt door Stappen.TV & Drag&Drop!

UMCG Kanker Researchfonds
Vincent Lublink
Drag&Drop luchtfotografie-video
... Lees meerLees minder

Onze trotse sponsoren

Er is dit jaar al door 13 mensen voor in
totaal 220.00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2018 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen