Bedrijfsinterview: Garnwerd aan Zee

Over het bedrijf

Garnwerd aan Zee is een trouwe sponsor van de Groningen Swim Challenge en daarom tonen wij graag een interview met hun motivatie om het mooie zwemevenement te ondersteunen!

Lees hieronder het interview en bekijk de website van het bedrijf.

Naam bedrijf: Garnwerd aan Zee
Adres: Hunzeweg 38A, 9893PD, Garnwerd
Website: www.garnwerdaanzee.nl.nl

 

Het interview

Wat doen jullie als bedrijf ?

Garnwerd aan Zee is een uniek horecabedrijf, met onze grote terrassen en mooie restaurant direct gelegen aan het Reitdiep hebben wij alle mogelijkheden voor een gezellig diner, een borrel of grotere feesten. Elk jaar staan we in de top van trouwlocaties in Groningen en dat is niet voor niets, we hebben een hecht team en we schenken veel aandacht aan elk detail om van elke partij en van elk feest een onvergetelijke te maken. Vergaderingen, bedrijfsfeesten, presentaties en bijeenkomsten, bij Garnwerd aan Zee is iedereen aan het juiste adres! Maar natuurlijk hebben we ook onze jachthaven en het strandje waar in de zomer veel mensen genieten van het mooie weer.

 

Waarin blinken jullie uit en wat zijn jullie USP’s ?

Persoonlijke aandacht en oog voor detail zie je bij ons in het hele bedrijf terugkomen. Onze medewerkers zijn enthousiast en hebben liefde voor hun vak en dat zie je terug in de service. We hechten erg veel waarde aan dat alles altijd tip-top in orde is. De gast waardeert dat en daar krijgen we vaak hele positieve reacties op terug. Ook zorgen we dat we alle faciliteiten en techniek goed op orde hebben, zodat het de gast aan niets ontbreekt, ook op technisch vlak voor vergaderingen en bruiloften hebben wij alles in eigen huis. De locatie aan het Reitdiep, met het strandje, de terrassen, de voor vergaderingen ingerichte tjalk en de flexibel in te delen zaal zorgen ervoor dat wij voor elke partij een juist aanbod hebben, daarin blinken wij uit en zijn wij uniek. Een verblijf bij ons moet niet alleen functioneel zijn, we zien het als een ervaring!

 

In welke regio’s zijn jullie actief, en wat is jullie binding met
Groningen ?

We komen zelf uit deze regio en hebben hier ons hart. Omdat Garnwerd een oud wierdendorp is biedt het de charme die het zo mooi maakt. Onze gasten komen uit de hele provincie en weten ons goed te vinden. De locatie ademt rust en ruimte, maar is toch vlakbij de stad Groningen en dat maakt het voor veel mensen ook een ideale locatie voor een feestje, maar ook voor een rustpunt tijdens een fietstocht, boottocht of wandeling.

 

Wat zijn jullie uitdagingen ?

De uitdaging is het om elke gast met de beste zorg te bedienen, het bedrijf kan soms erg druk zijn. Zeker in de zomer is het voor de medewerkers stevig aanpoten, maar de gast mag daar niks van merken. daar besteden wij ook de grootste zorg aan.

 

Wat is jullie doelstelling ?

Garnwerd aan Zee is een relatief jong bedrijf, we zijn open gegaan in 2013 en ondertussen weten al heel veel mensen ons te vinden. De kwaliteit waar wij voor staan willen we handhaven en groeien door ook de zakelijke markt meer te betreden.

 

Waarom sponsoren jullie de Groningen Swim Challenge ?

De Groningen Swim Challenge is een prachtig evenement, ook voor ons vanaf de wal. De stoet van zwemmers en boten komt elk jaar bij ons langs en komt bij ons aan wal als tussenstop. Vanaf het begin dragen wij het evenement een warm hart toe, niet alleen omdat het UMCG kankeronderzoek belangrijk voor ons is, maar ook omdat we zien dat hiermee een hele mooie sportactiviteit wordt neergezet in het Reitdiep.

 

Wat willen jullie meegeven aan onze deelnemers ?

Alle zwemmers wensen wij heel veel succes en we hebben enorm veel respect voor het enthousiasme en de toewijding van de deelnemers. Zet hem op!

 

Doen jullie dit jaar of volgend jaar zelf ook mee aan de Groningen Swim Challenge ?

Er zijn medewerkers van ons die meegedaan hebben bij eerdere edities en iedereen kent het evenement omdat ze wel kennissen of familie hebben die mee doen, als deelnemer of vrijwilliger. Zelf doen we mee door de deelnemers aan te moedigen en voor de tussenstop een mooie locatie te bieden!

Er is dit jaar al door 9171 mensen voor in
totaal 223.698,00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Sietse Veldstraweg 98, 9833 PC Den Ham | 085-2014352 | IBAN NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC INGBNL2A | RSIN 854990033 | KVK 62866281
Copyright © 2021 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen