Terug naar nieuwsoverzicht
Swim challenge

Editie 2020 gecanceld

Op dinsdag 21 april werd bekend gemaakt dat alle evenementen tot 1 september gecanceld worden. Een mededeling, waarvan wij wisten dat die kon komen, maar die toch koud op ons dak terecht kwam. Als bestuur kwamen we gelijk bijeen om onze opties te bespreken en mogelijke scenario's uit te werken. Uiteindelijk hebben we, tot onze grote spijt, toch moeten besluiten het mooiste zwemevenement van Noord-Nederland af te gelasten.

Waardering voor alle vrijwilligers

De Groningen Swim Challenge wordt door veel mensen een warm hart toegedragen. Wij hebben enorme waardering voor de betrokkenheid van alle commissies, de vrijwilligers, schippers, EHBO’ers, masseurs, duikers en iedereen die op enige wijze betrokken is bij het evenement. Ook de scholen en zwembaden die meedoen om Heel Groningen Zwemt mogelijk te maken bedanken wij.

Sponsoren en zwemmers: bedankt

Uiteraard geldt dit ook voor alle sponsoren die het evenement mogelijk maken door het faciliteren en beschikbaar stellen van locaties en materiaal en de sponsoren waarop wij voor financiële ondersteuning kunnen rekenen.

Wij hopen dat de zwemmers die aan de Swim Challenge deelnemen dit jaar de mogelijkheid krijgen om hun zwemconditie op peil te houden, voor de eigen gezondheid en zodat zij bij de volgende editie getraind aan de start kunnen verschijnen.

Tot volgend jaar

De Groningen Swim Challenge is een stichting die draait op vrijwilligers die jaarlijks veel tijd voor de evenementen beschikbaar stellen. In 2021 doen wij graag weer een beroep op alle betrokkenen, om weer een fantastisch evenement te kunnen realiseren en geld in te zamelen voor het UMCG Kanker Research Fonds.

We maken ons hard voor een prachtige herkansing in 2021. Op 28 augustus hopen we dat iedereen volgens jaar wel aan de start kan verschijnen. Tot dan!

Het bestuur heeft nog een persoonlijke boodschap voor je. Check die hier.

 

Meer nieuws lezen?

Swim challenge

Start zwemclinics mei 2021

21 april 2021
Swim challenge

Inschrijving Groningen Swim Challenge 2021 is open

24 december 2020
Swim challenge

Waarom ik meedoe? Omdat het kan!

7 maart 2020

Er is dit jaar al door 400 mensen voor in
totaal 7.934,00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Sietse Veldstraweg 98, 9833 PC Den Ham | 085-2014352 | IBAN NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC INGBNL2A | RSIN 854990033 | KVK 62866281
Copyright © 2021 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen