Doneren!

Alle organisaties

 afbeelding

Zwembad de Beemden, Bedum

In Zwembad De Beemden in Bedum vindt in week 27 (3 juli t/m 9 juli) tijdens de zwemlessen een mini Swim Challenge plaats. Per lesniveau worden op verschillende manieren opdrachten uitgevoerd, waarbij plezier in het zwemmen voorop staat. Denk hierbij aan water- en zwemactiviteiten voor de zwemlesleerlingen zoals waterspelletjes, zwemvaardigheden, estafettes etc. Voorafgaand kunnen leerlingen geld inzamelen door een eenmalige bijdrage te vragen aan familie en/of vrienden, om dit vervolgens in een enveloppe in te leveren tijdens de zwemles.

2700.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie
 afbeelding

De Kalckwijk Monkey Fun Run, Hoogezand

Tijdens dit evenement wordt er door een deskundig bedrijf een uitdagend parcours op het buitenterrein van de Kalkwijck uitgezet. In het parcours bevinden zich diverse obstakels welke kinderen moeten zien te overwinnen. In plaats van te zwemmen zijn zij dus aan het rennen, MAAR NAT WORDEN ZE WEL! Het doel is om binnen c.a. 20 minuten zo vaak mogelijk het parcours af te leggen om op deze manier met zoveel mogelijk plezier, veel geld op te halen voor Stichting Groningen Swim Challenge. Elke opgehaalde euro gaat naar het UMCG Kanker Researchfonds. Steun onze actie door dit geweldige evenement te delen bijvoorbeeld via Facebook (zoek op Monkey Fun Run) en roep op om te doneren voor het goede doel. Geef het goede voorbeeld en doneer, want alle beetjes helpen! Bedankt!

2000.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Zwembad Dubbelslag, Delfzijl

Op zaterdag 26 september organiseert Zwembad Dubbelslag in Delfzijl een speelmiddag. Voor 2 euro per persoon kan er de hele middag gespeeld worden met opblaasobjecten en een loopmat in het water. De gehele opbrengst is voor het UMCG Kanker Researchfonds!

Er is nog geen geld ingezameld Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Zwembad Scharlakenhof, Haren

Zwembad Scharlakenhof steunt Heel Groningen Zwemt door het zwembad en medewerkers (allemaal vrijwilligers!) meermaals kosteloos ter beschikking te stellen voor zwemacties, waarvoor grote dank!

Er is nog geen geld ingezameld Bekijk deze organsatie
 afbeelding

De Papiermolen, Groningen

De Papiermolen heeft meerdere zwembaden kosteloos beschikbaar gesteld voor de zwemactie van de Fiduciaschool. Bedankt!

Er is nog geen geld ingezameld Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Fiduciaschool, Groningen

Ook de CSBO Fiduciaschool ging massaal kopje onder! Op woensdag 11 juli hebben alle kinderen van de Fiduciaschool uit Groningen meegedaan aan Heel Groningen Zwemt! De kleuters hebben zo snel mogelijk rondjes gerend door het water in het pierenbad van De Papiermolen. De oudere kinderen hebben baantjes getrokken in het diepe bad. Elke groep heeft dit 20 minuten lang gedaan. Daarnaast was er nog tijd over voor vrij zwemmen. Het was even bikkelen want het was koud en regenachtig. De kinderen hebben het fantastisch gedaan. Van te voren zijn de kinderen langs de deuren gegaan om sponsorgeld op te halen. Na afloop konden ze met hun medaille en \"bewijs van deelname\" weer langs de mensen om het geld binnen te halen. In totaal heeft de Fiduciaschool ruim 3700 euro opgehaald!

3743.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Sint Nicolaasschool, Haren

De Sint Nicolaasschool uit Haren heeft in juli met zeven klassen en in totaal 200 basisschoolleerlingen meegedaan aan Heel Groningen Zwemt. De groepen 5, 6, 7 en 8 deden aan sponsorzwemmen in Zwembad Scharlakenhof in Haren. Het zwembad is hiervoor kostenloos ter beschikking gesteld, waarvoor hulde! De kinderen hebben zich per gezwommen baantje (met een eventueel maximum bedrag) of voor een vast bedrag laten sponsoren door ouders, familie, buren en/of andere bekenden. In totaal is er bijna 6000 euro opgehaald!

5843.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Maartenscollege, Haren

Tijdens gymlessen hebben 800 leerlingen uit alle klassen (met uitzondering van de examenklassen) van het Maartenscollege gezwommen in openluchtbad De Papiermolen. In twintig minuten zwommen zij zoveel mogelijk baantjes om op die manier een mooi bedrag bijeen te zwemmen. Dat is gelukt, want er is in totaal 5175 euro ingezameld voor het UMCG Kanker Researchfonds!

5175.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Aqua Bedum, Bedum

Aqua Bedum zet zich net als vorig jaar weer in voor het goede doel. Op zaterdag 2 september zal er in zwembad de Beemden in Bedum een waar spektakel plaatsvinden. Van 10.00 tot 12.00 uur is er een fantastische Wipe-Out baan voor kinderen van alle leeftijden aanwezig. Opgeven is niet nodig, deelname kost 5 euro, de opbrengst gaat naar het goede doel! In de middag kunnen families, bedrijven of bijvoorbeeld sportteams zich opgeven voor een 1-uurs estafette. Dit kost 15 euro per team en start om 13.30 uur. Wederom gaat de opbrengst naar het goede doel! Meedoen? Zie www.aqua-bedum.nl/swimchallengebedum voor meer informatie!

Er is nog geen geld ingezameld Bekijk deze organsatie
 afbeelding

Montessori Lyceum, Groningen

Op vrijdag 7 juli sprongen 35 leerlingen van het Montessori Lyceum Groningen in het water van de Papiermolen. Alle leerlingen zwommen vrijwillig tientallen baantjes, gesterkt door de vele sponsoren die ze zelf hadden gevonden en zamelden daarmee een topbedrag in!

1468.00 euro opgehaald! Bekijk deze organsatie

Er is dit jaar al door 5025 mensen voor in
totaal 143629.20 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Buitensingel 156, 9883 SM Oldehove | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2017 Stichting Groningen Swim Challenge | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen