promo

Promotie

Elke door de zwemmer opgehaalde euro voor het UMCG Kanker Research Fonds komt direct en voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Onder het motto ‘Samen zwemmen we kanker de wereld uit’, doet Groningen Swim Challenge er alles aan te helpen met donatiewerving en het bekendheid geven aan het evenement. Daarom kun je op deze pagina de flyers en posters downloaden, zodat jij die digitaal kunt verspreiden of kunt uitprinten en ophangen.

Ook zijn hier promotionele en wervende teksten te vinden die jij, jouw bedrijf of jouw sponsor kan gebruiken om het evenement onder de aandacht te brengen.

Uiteraard kunnen wij je ook van echte posters voorzien, neem daarvoor contact met ons op!

Sponsoren worden?

Wij willen jullie graag uitnodigen om bij te dragen aan de Groningen Swim Challenge en de Groningen City Swim! Dit jaarlijkse evenement steunt het UMCG Kanker Research Fonds en biedt hoop aan degenen die vechten tegen kanker.

Tijdens de Groningen Swim Challenge zamelen deelnemers geld in voor dit doel, maar zonder de steun van sponsoren zou dit evenement niet mogelijk zijn.

Daarom willen wij jullie vragen of jullie willen overwegen om de Groningen Swim Challenge te ondersteunen. Hiervoor hebben wij mooie sponsorpakketten. Met jullie bijdrage kunnen we het onderzoek naar kanker in de regio Groningen bevorderen en ons inzetten voor een wereld zonder deze vreselijke ziekte.

Dus laten we samen iets geweldigs doen en ons inzetten voor dit fantastische evenement.

Ga naar contact

Er is dit jaar al door 1733 mensen voor in
totaal 38.481,00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Sietse Veldstraweg 98, 9833 PC Den Ham | 085-2014352 | IBAN NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC INGBNL2A | RSIN 854990033 | KVK 62866281
Copyright © 2024 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen