Terug naar nieuwsoverzicht
Swim challenge

Swim Challenge in UMCG

Op 11 en 12 mei zijn wij aanwezig in het UMCG met een stand waar je kennis kunt maken met de organisatie van de Groningen Swim Challenge en Groningen City Swim. Tussen 14.00 en 19.00 uur ben je van harte welkom! Geïnteresseerden in de Swim Challenge en City Swim kunnen dan langskomen voor meer informatie of om zich aan te melden voor dit unieke evenement. Heb jij je al aangemeld dan kun je jouw Swim Challenge bidon hier ophalen.

De Groningen Swim Challenge

De Groningen Swim Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers samen zoveel mogelijk geld ophalen voor het UMCG Kanker Researchfonds. Dit jaar vindt het evenement plaats op 26 augustus, waarbij deelnemers van Zoutkamp of Lauwersoog naar hartje Groningen zwemmen, een afstand van maar liefst 33 of 50 kilometer! Dit is een uitdaging die niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel van de deelnemers vraagt.

Om deze uitdaging aan te gaan is goede voorbereiding en begeleiding van essentieel belang. Tijdens de Groningen Swim Challenge willen wij jou dan ook graag ondersteunen en inspireren. In onze stand in het UMCG staan wij klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van praktische tips en adviezen om de uitdaging zo goed mogelijk aan te gaan.

Ook sponsoren zijn van harte uitgenodigd om langs te komen bij onze stand. Als sponsor van de Groningen Swim Challenge draag jij direct bij aan het UMCG Kanker Researchfonds en maak jij het mogelijk dat wij ook dit jaar weer een mooi bedrag kunnen ophalen. Tijdens ons evenement bieden wij sponsoren een podium om hun bedrijf te profileren en zich te verbinden aan dit mooie initiatief.

Naast de Groningen Swim Challenge bieden wij ook de City Swim aan op 26 augustus, een zwemtocht van 1.600 meter door de grachten van Groningen. Dit is een unieke manier om de stad Groningen op een andere manier te ontdekken en tegelijkertijd bij te dragen aan het goede doel.

Wil jij of jouw bedrijf de Groningen Swim Challenge sponsoren? Dan nodigen wij je van harte uit om langs te komen bij onze stand, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden om als sponsor betrokken te zijn bij ons evenement en om jouw bedrijf te profileren.

Kortom, de stand van de Groningen Swim Challenge in het UMCG op 11 en 12 mei tussen 14.00 en 19.00 uur is dé plek om kennis te maken met onze organisatie, vragen te stellen, jouw Swim Challenge bidon op te halen en je aan te melden voor de Groningen Swim Challenge en City Swim. Wij staan klaar om jou te informeren en te inspireren om de uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan het goede doel.

Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een betere toekomst voor mensen die getroffen zijn door kanker. Wij hopen jou te zien op 11 en 12 mei in het UMCG!

Meer nieuws lezen?

Swim challenge

Swim Challenge 2023 Aftermovie

2 april 2024
Swim challenge

Borstcrawl Clinics vanaf 1 mei!

22 april 2023

Er is dit jaar al door 4256 mensen voor in
totaal 99.246,00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Sietse Veldstraweg 98, 9833 PC Den Ham | 085-2014352 | IBAN NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC INGBNL2A | RSIN 854990033 | KVK 62866281
Copyright © 2024 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen