Doneren! Inschrijven
Terug naar nieuwsoverzicht
Swim challenge

De Swim Challenge is vol: Deelnemersrecord lonkt

Sinds enkele maanden is de stichting Groningen Swim Challenge druk doende met het organiseren van Heel Groningen Zwemt, de Swim Challenge, City Swim én Kids Swim. Vier evenementen die er samen voor zorgen dat er geld bij elkaar wordt gezwommen voor een prachtig en belangrijk goed doel.  

Record aantal deelnemers

Het UMCG Kanker Researchfonds. Sinds afgelopen weekend mag de stichting vol trots meedelen dat maar liefst 20 teams zich hebben opgegeven voor de Swim Challenge. Meer dan 100 zwemmers zullen op 26 augustus aanstaande de zwemtocht van Zoutkamp naar hartje stad Groningen trachten te volbrengen. Een record! Dit maakt tevens dat de Swim Challenge vol zit en dat er geen ruimte meer is voor nieuwe teams. Onze dank gaat uit naar alle teams die zich inmiddels aan de Swim Challenge hebben verbonden. Veel succes met de voorbereidingen!

 

Meedoen kan nog wel met City Swim & Kids Swim!

Voor zowel de City Swim als de Kids Swim zijn echter nog wél plaatsen te verdelen. Ben jij tussen de 10 en 15 jaar en wil je op 26 augustus graag je steentje bijdragen aan het goede doel? Dan is de Kids Swim iets voor jou. Ditzelfde geldt voor geïnteresseerden in de City Swim, een tocht van anderhalve kilometer door de grachten van Groningen. Ben je 16 jaar of ouder en wil je een sportieve activiteit aan een goed doel koppelen? Samen duiken we het water in om kanker de wereld uit te zwemmen! Schrijf je dan snel in via deze site.

 

 

Meer nieuws lezen?

City swim Swim challenge

Prachtige editie Groningen Swim Challenge op laatste zomerdag

3 september 2019
City swim Kids Swim Swim challenge

Gevonden voorwerpen

2 september 2019
Swim challenge

Volg alle teams live!

29 augustus 2019

Er is dit jaar al door 8341 mensen voor in
totaal 214.075,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen