Doneren! Inschrijven

De Ultra Challenge

Vorig jaar werd ter ere van onze jubileumeditie een bijzondere extra uitdaging toegevoegd aan het rijke programma van de Groningen Swim Challenge: de Ultra Challenge! En vanwege het grote succes wordt ook dit jaar de afstand van Lauwersoog naar Groningen toegevoegd aan het aanbod van de Groningen Swim Challenge !

Deelnemers aan de Ultra Challenge starten op 31 augustus om 5.15 i in Lauwersoog. Met het opkomen van de zon steken zij het prachtige Lauwersmeer over. Zij leggen vervolgens 50 kilometer af in een team van minimaal drie en maximaal zes zwemmers richting de Oosterhaven in Groningen.

Let op! Deelnemers aan de Ultra Challenge zijn geoefende zwemmers die met hun team een gemiddelde snelheid van vier kilometer per uur kunnen neerzetten gedurende de 50 kilometer lange tocht.

Vanaf Zoutkamp volgen de Ultra Challenge zwemmers dezelfde route als de deelnemers aan de Swim Challenge.

Inschrijven gaat via onze site. Je schrijft je in als team. Zodra je je team hebt aangemeld komt jouw teampagina zo snel mogelijk online.

Met de toegestuurde gebruikersnaam en wachtwoord kan je teamcaptain inloggen.

Eenmaal ingelogd kan je een persoonlijke tekst, een quote en een foto plaatsen. Iedere zwemmer krijgt binnen de teamomgeving een persoonlijke pagina. Op deze pagina’s kunnen mensen direct doneren voor jouw tocht en het goede doel.

Maak er dus iets moois van en deel jullie pagina zoveel mogelijk via Social Media!

Inschrijven voor de Ultra Challenge kan als je voldoet aan de voorwaarden.

Voorwaarden deelname Ultra Challenge:

  • Een team zwemt gemiddeld minimaal 4 kilometer per uur.
  • Een team haalt minimaal 1500 euro op voor kankeronderzoek in Groningen.
  • Zwemmers doen altijd mee op eigen risico.
  • Een team zorgt voor een volgboot ( zie uitleg hieronder)

Nieuw dit jaar is het nadrukkelijke verzoek van de organisatie aan zwemteams om hun eigen volgboot te regelen. Veel teams deden dit altijd al, maar soms op het laatste moment waardoor andere schippers teleurgesteld werden.

Een volgboot biedt capaciteit voor het hele team en de schipper. Indien het team dit wenst dan mag een teamgenoot ook de functie van schipper op zich nemen en deze functie afwisselen. Het geniet echter de voorkeur dat er een extra persoon aanwezig is die gedurende de dag de boot kan besturen.

De absolute maximale hoogte van de volgboot is 95 cm. De laagste brug die gepasseerd wordt is de Museumbrug met een hoogte van 98 centimeter, gemeten bij een waterstand verhoging van 5cm in de grachten.

Zonder volgboot kan een team niet meedoen aan de Swim Challenge.

Inschrijven kan hier!

Is er geen volgboot beschikbaar voor het team, neem dan contact op met info@groningenswimchallenge.nl

Het sociaal kanaal

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#10) To use "Page Public Content Access", your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook.
Solution: See here for how to solve this error

Er is dit jaar al door 8341 mensen voor in
totaal 214.075,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen