Doneren!
Terug naar nieuwsoverzicht
City swim Heel Groningen zwemt Kids Swim Swim challenge

Vrijdag 18 augustus: Infoavond zwemmers en vrijwilligers!

De Swim Challenge is een unieke zwemtocht over ruim 33 kilometer en een logistieke uitdaging. Daarnaast zamelen de deelnemers ontzettend veel geld in voor kankeronderzoek in Groningen. Wij willen dat iedereen goed op de hoogte is van het verloop van de dag en de besteding van het opgehaalde geld. Daarom organiseert Stichting Groningen Swim Challenge ieder jaar een informatieavond voor deelnemers, vrijwilligers en overige belangstellenden.

Save the date! Vrijdag 18 augustus

De informatieavond vindt plaats op vrijdag 18 augustus. Deze avond wordt gehouden in het UMCG en kent twee onderdelen. Voor de pauze geeft professor Wijnand Helfrich van het UMCG kanker researchfonds een korte lezing. Na de pauze vindt een informatie briefing plaats voor vrijwilligers, schippers en deelnemers aan de Swim Challenge. Uiteraard zijn deelnemers aan de City Swim en Kids Swim ook van harte welkom.

Van ieder Swim Challenge team worden minimaal twee zwemmers verwacht op deze avond. Het is de verantwoordelijkheid van iedere zwemmer om zich goed op de hoogte te stellen van de regels en logistieke bijzonderheden!

Tijdens de informatieavond worden programma boekjes met informatie over deze dag uitgedeeld.

Samenvattend:

  • Vrijdag 18 augustus een informatieavond bij het UMCG
  • Start 19:00 uur
  • Voor vrijwilligers, schippers en deelnemers Swim Challenge (minimaal 2 per team)

Deelnemers City Swim en Kids Swim zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Geef je hier op!

Meer nieuws lezen?

Swim challenge

Bijzonder jubileum in 2018

7 maart 2018
Swim challenge

Inschrijving geopend!

7 maart 2018

Onze trotse sponsoren

Er is dit jaar al door 13 mensen voor in
totaal 220.00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2018 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen