Doneren!
Terug naar nieuwsoverzicht
City swim

Vrijwilligers gezocht!

Zonder vrijwilligers geen City Swim! Wil je ons op zaterdag 26 augustus helpen met de organisatie van het grootste zwemevenement van het Noorden en daarmee je steentje bijdragen aan het goede doel? Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Waarborgen van de veiligheid in het water

Veiligheid is uiteindelijk het belangrijkste aspect van de City Swim. Alle deelnemers moeten veilig de City Swim kunnen volbrengen en dienen op de juiste manier te worden geholpen als zij hulp nodig hebben tijdens het zwemmen.

We zijn daarom op zoek naar mensen die op een SUP Board met de zwemmers meepeddelen en de deelnemers tijdens het zwemmen in de gaten houden. Kan jij goed zwemmen en ben jij erg alert? Dan zijn we op zoek naar jou!

Tijd: tussen 18:30 en 20.00 uur. Start: roeivereniging De Hunze. Finish: Oosterhaven.

Alles op rolletjes laten lopen bij de start of finish

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons op de start- en finishlocatie kunnen ondersteunen bij diverse werkzaamheden, zoals op- en afbouw, begeleiding van side events en coördinerende taken. Ben jij niet te beroerd om je mouwen op te stropen en help jij graag om alles op rolletjes te laten verlopen? Meld je dan aan!

  • Helpen bij de start. Tijd: tussen 16.00 en 20.00 uur. Locatie: Roeivereniging De Hunze.
  • Helpen bij de finish. Locatie: Damsterplein/Oosterhaven. Tijd: je kunt je opgeven voor één of meerdere shifts:
  • Van 11.00 tot 15.00 uur
  • Van 15.00 tot 19.00 uur
  • Van 19.00 tot einde (circa 23.00 uur)
  • Zondag: afbouwen en opruimen van de finishlocatie tussen 11.00 en 13.00 uur

Vrijwilligersbijeenkomst

Nadat je je hebt aangemeld nodigen we je uit voor een vrijwilligersbijeenkomst. Deze vindt plaats op vrijdag 18 augustus in het UMCG. Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer informatie over jouw taken en verantwoordelijkheden en maak je kennis met de organisatie en andere vrijwilligers. Mocht je onverhoopt niet kunnen op vrijdag 18 augustus, dan zal je door ons op een ander moment worden geïnstrueerd.

Aanmelden kan via: https://www.groningenswimchallenge.nl/sponsoren/

Meer nieuws lezen?

City swim

Vrijwilligers gezocht!

13 mei 2018
Swim challenge

Wegens succes gezocht: Boten!

7 mei 2018

Onze trotse sponsoren

Er is dit jaar al door 480 mensen voor in
totaal 16561.97 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Groningen Swim Challenge steunt voor 100% het UMCG Kanker Researchfonds:
De stichting Groningen Swim Challenge organiseert ieder jaar meerdere zwemevenementen. Alle donaties die worden binnengehaald via de deelnemers van het evenement gaan voor 100% naar het UMCG Kanker Researchfonds het doel. De kosten voor het organiseren van het evenement worden betaald uit sponsorgelden van bedrijven en organisaties. Lees hier meer over onze organisatie

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2018 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen