Doneren! Inschrijven
Terug naar nieuwsoverzicht
City swim

Waterkwaliteit goed! Inschrijven kan nog!

Goede weersvoorspellingen, nu al een record aantal deelnemer en water van prima zwemkwaliteit. Niets lijkt een prachtige editie van de Groningen City Swim  op zaterdag 31 augustus in de weg te staan. Deelnemen kan nog!  Tot 28 augustus kunnen zwemmers zich aanmelden voor een prachtig tochtje door de Groningse diepen. Om 19:00 uur zal een record aantal zwemmers het water in springen voor het goede doel!

Waterkwaliteit goed

Zoals ieder jaar meet het Waterschap Hunze en Aa’s de waterkwaliteit voor de Groningen Swim Challenge. Voor zowel het Reitdiep als de Groningse diepen is de zwemkwaliteit weer goed! Daar veiligheid voorop staat worden vlak voor het evenement alle metingen herhaald.

Gezien de omstandigheden en weersvoorspellingen lijkt niets een mooie editie in de weg te staan.

Inschrijven kan nog!

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot 28 augustus. Zij zwemmen dan anderhalf kilometer door de Groningse diepen voor kankeronderzoek in het UMCG.  Die anderhalf kilometer zijn ook de laatste meters voor de zwemmers van de Groningen Swim Challenge. Zij zijn de gehele dag vanuit Zoutkamp onderweg naar de Oosterhaven. Alle zwemmers komen gezamenlijk het water uit op een feestelijke finishlocatie.

Bovendien zwemt ambassadeur Arjen Robben vanaf de Dorkwerdersluis liefst acht kilometer richting de stad om aandacht te vragen voor de Groningen Swim Challenge en kankeronderzoek in het UMCG.

Alle lijntjes komen rond 20:00 uur samen in de Oosterhaven met een feestelijke afsluiting en bekendmaking van het eindbedrag. Een uniek Gronings zwemfeest dat je niet wil missen!

Schrijf je hier in! 

Meer nieuws lezen?

City swim Swim challenge

Prachtige editie Groningen Swim Challenge op laatste zomerdag

3 september 2019
City swim Kids Swim Swim challenge

Gevonden voorwerpen

2 september 2019
Swim challenge

Volg alle teams live!

29 augustus 2019

Er is dit jaar al door 8341 mensen voor in
totaal 214.075,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen