Terug naar nieuwsoverzicht
City swim

Waterkwaliteit goed! Inschrijven kan nog!

Goede weersvoorspellingen, nu al een record aantal deelnemer en water van prima zwemkwaliteit. Niets lijkt een prachtige editie van de Groningen City Swim  op zaterdag 31 augustus in de weg te staan. Deelnemen kan nog!  Tot 28 augustus kunnen zwemmers zich aanmelden voor een prachtig tochtje door de Groningse diepen. Om 19:00 uur zal een record aantal zwemmers het water in springen voor het goede doel!

Waterkwaliteit goed

Zoals ieder jaar meet het Waterschap Hunze en Aa’s de waterkwaliteit voor de Groningen Swim Challenge. Voor zowel het Reitdiep als de Groningse diepen is de zwemkwaliteit weer goed! Daar veiligheid voorop staat worden vlak voor het evenement alle metingen herhaald.

Gezien de omstandigheden en weersvoorspellingen lijkt niets een mooie editie in de weg te staan.

Inschrijven kan nog!

Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot 28 augustus. Zij zwemmen dan anderhalf kilometer door de Groningse diepen voor kankeronderzoek in het UMCG.  Die anderhalf kilometer zijn ook de laatste meters voor de zwemmers van de Groningen Swim Challenge. Zij zijn de gehele dag vanuit Zoutkamp onderweg naar de Oosterhaven. Alle zwemmers komen gezamenlijk het water uit op een feestelijke finishlocatie.

Bovendien zwemt ambassadeur Arjen Robben vanaf de Dorkwerdersluis liefst acht kilometer richting de stad om aandacht te vragen voor de Groningen Swim Challenge en kankeronderzoek in het UMCG.

Alle lijntjes komen rond 20:00 uur samen in de Oosterhaven met een feestelijke afsluiting en bekendmaking van het eindbedrag. Een uniek Gronings zwemfeest dat je niet wil missen!

Schrijf je hier in! 

Meer nieuws lezen?

Swim challenge

Editie 2020 gecanceld

25 april 2020
Swim challenge

Waarom ik meedoe? Omdat het kan!

7 maart 2020

Er is dit jaar al door 45 mensen voor in
totaal 530,00 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Sietse Veldstraweg 98, 9833 PC Den Ham | 085-2014352 | IBAN NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC INGBNL2A | RSIN 854990033 | KVK 62866281
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen