Doneren! Inschrijven
Terug naar nieuwsoverzicht
City swim Heel Groningen zwemt Kids Swim Swim challenge

Zwemclinics voor alle deelnemers!

Net als vorig jaar organiseert Construction Fysiotherapie onder leiding van Joeval Benjamins een aantal zwemclinics voor onze deelnemers. Deze clinics zijn zeer aan te raden voor deelnemers die voor het eerst in het open water gaan zwemmen, maar ook de geoefende zwemmer komt tijdens deze clinics aan zijn trekken. Borstcrawl, schoolslag of een avontuurlijke vlinderslag, alles is voor verbetering vatbaar. Iedere deelnemer is welkom en zal profijt ondervinden van deze trainingen!    

Iedereen is welkom

De zwemclinics zijn toegankelijk voor zowel de Swim Challenge deelnemers als voor de deelnemers die mee gaan doen met de City Swim. Er is aandacht voor het verbeteren van de zwemtechniek, het opbouwen van het zwem- uithoudingsvermogen en het zwemmen in het open water. Daarnaast heeft de ervaring van vorig jaar geleerd dat het met andere deelnemers trainen voor de grote dag op 26 augustus zeer inspirerend en motiverend werkt. Daarnaast is het natuurlijk ook erg gezellig.

Gevarieerd programma

De deelnemers die mee gaan doen aan de Swim Challenge moeten straks 2.5km per uur kunnen zwemmen. Dit is voor veel deelnemers een flinke uitdaging. Er worden in totaal 6 clinics georganiseerd. De eerste lessen vinden plaats in het zwembad de Papiermolen. Hierdoor kan er gericht getraind worden aan de zwemtechnieken. Na deze 3 lessen wordt er in het openwater getraind. Dit doen we in de Reitdiephaven. De laatste training bestaat uit een zwemtocht van twee kilometer van de Voermanshaven naar de Reitdiephaven. Een prima test voor je zwemcapaciteiten.

Meedoen? Opgeven

Wil je meedoen aan de zwemclinics? Dan kun je je opgeven bij Neal Haan door een email te sturen naar: neal_haan@hotmail.com Kosten voor de zwemclinics bedragen 7,50 euro per clinic. Wil je in een keer voor alle clinics betalen dan hoef je slechts 37,50 euro te betalen. Je kunt niet op de avond contant bij de trainingen betalen, maar betalingen moeten voor de trainingen overgemaakt zijn. Dit kan via:

Stichting Groningen Swim Challenge
IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48

Vermeld in de mededeling het volgende: Zwemclinics

Programma

Dinsdag 6 juni – locatie Papiermolen – 19:00 uur
Dinsdag 13 juni – locatie Papiermolen – 19:00 uur
Dinsdag 27 juni – locatie Papiermolen 19:00 uur

Dinsdag 4 juli – locatie Reitdiephaven – 19:00 uur
Dinsdag 11 juli – locatie Reitdiephaven – 19:00 uur
Dinsdag 18 juli – locatie Voermanhaven – 19:00 uur

Meer nieuws lezen?

City swim Swim challenge

Prachtige editie Groningen Swim Challenge op laatste zomerdag

3 september 2019
City swim Kids Swim Swim challenge

Gevonden voorwerpen

2 september 2019
Swim challenge

Volg alle teams live!

29 augustus 2019

Er is dit jaar al door 8341 mensen voor in
totaal 214.075,17 euro gedoneerd!
Ondersteun jij ons in de strijd tegen
kanker?

Doneer nu!

Postadres: Troelstralaan 82, 9722 JP Groningen | Bankgegevens: IBAN nummer NL96 INGB 0006 8026 48 | BIC Code INGBNL2A | RSIN nummer: 854990033
Copyright © 2020 Stichting Groningen Swim Challenge | Inloggen voor teams | Ontwerp en realisatie door B2Design Groningen